Alexe-Cristian Moldovan

Acasă Depanare software Testimoniale
donatie
logo

Socializare

Diverse

Contact

Am onoarea să vă salut

Ce jocuri am și care le joc

Jocuri

Până acum câteva zile mă jucam mult Heroes III, nu mă mai joc acest joc pentru că mi-am schimbat distribuția Linux și jocul nu se mai încadrează cum trebuie pe ecran.

Dar cel mai mult mă joc jocuri în navigator, browser based games cum le mai zice, care sunt destul de multe cel puțin pentru mine plus câteva jocuri instalate. Exagerez un pic pentru că am destule jocuri instalate și salvate în navigator și nu le joc toate.

Lista jocurilor este:

Jocuri în navigator

Jocuri instalate

Acestea sunt toate jocurile pe care le am și aproape ca toți cei care au jocuri multe, bineînțeles că nu le joc pe toate. Dintre cele instalate cel mai mult mai jucat 0 A.D., SuperTuxKart și Warzone 2100, iar dintre cele browser based le-am jucat pe toate și acum cel mai des mă pe primele 3 și al 6-lea joc.

Pentru cei care sunt interesați de jocuri pot să dea un clic pe numele jocului și se va deschide un nou tab/filă unde pot afla toate informațiile necesare. Nu am mai scris nimic despre ele pentru că sunt prea multe 🙂

PS: Am uitat să trec jocurile pe care le am în telefon. Acestea sunt:

Hexar.io, LigaUltras (este aplicație pentru jocul de mai sus), One More Brick, Homescapes, No Limits, NFS Most Wanted, Defense Zone 3, HAWK și EverWing (se găsește în Facebook Messenger) – legăturile de la jocuri dus spre Google Play, nu știu care dintre aceste jocuri se găsesc și pe iOS.

PSS: Între timp am mai instalat jocuri pe telefon pentru a le testa când am timp de ele 🙂

Copyleft © 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 - Temă de Alexe-Cristian Moldovan

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii sunt libere (GNU AGPL).
Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.