Alexe-Cristian Moldovan

Acasă Depanare software Testimoniale
donatie
logo

Socializare

Diverse

Contact

Am onoarea să vă salut

Cât te costă să te abonezi la platformele online pentru conținut

Video and Audio On Demand

Cu apariția lui Spotify în România m-am gândit să fac un mic articol despre cât de mult m-ar costa să mă abonez la astfel de servicii cu conținut online.

Servicii de conținut online la cerere sunt sigur că sunt destule, dar eu am făcut calcule doar pentru HBO GO, Netflix, Prime Video (Amazon), Spotify și Eurosport Player. Cel mai mult mă interesează filmele și muzica, dar am zis să fie și un pic de sport printre ele.

Anul acesta va apărea un serviciu online de la Formula 1 care se va numit F1 TV sau ceva de genul, cu siguranță va intrat și acest serviciu în lista de mai jos astfel va crește abonamentul și mai mult.

Serviciu Abonament Total
HBO GO 20 de lei / lună
Netflix 37 de lei / lună
46 de lei / lună
55 de lei / lună
Prime Video 28 de lei / lună
Spotify 23 de lei / lună
Eurosport Player 32 de lei / lună
140 de lei / an
Pentru 3 servicii de filme 85 de lei / lună
Pentru 4 servicii 108 de lei / lună
Pentru toate cele 5 servicii 140 de lei / lună

Prețurile calculate sunt pentru cele mai mici abonamente acolo unde există mai multe opțiuni. Pentru că pe mine ca și pe majoritatea mă interesează cel mai mic preț, există posibilitatea ca la Spotify să folosesc opțiunea „gratuită” și astfel abonamentul lunar per total mai scade un pic.

În tabelul de mai sus nu am adăugat și abonamentul de la F1 TV care ar putea fi între 8 și 12 dolari. Prețurile de mai sus le-am calculat la cursul valutar de 1 euro = 4.6 lei +/- câte o rotunjire mică.

Dacă mai adaug la cei 140 de lei și 30 de lei (1 dolar = 3.7 lei) pentru F1 TV, se ajunge la un total de 170. Mă întreb singur dar vă întreb și pe voi, se merită să dau aproape 200 de lei pentru 6 servicii online de conținut la cerere sau nu se merită.

Copyleft © 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 - Temă de Alexe-Cristian Moldovan

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii sunt libere (GNU AGPL).
Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.